Ilyen volt a fedélzeten átélni a Keletibe tartó vonat kisiklását

A közösségi médiában is terjednek a beszámolók.

2024. 08. 26. 7:26
default Forrás: Facebook/MÁV
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Én rajta voltam – fogalmazott a vasárnap este kisiklott, Kolozsvár felől Budapestre tartó Claudiopolis intercity vonat egyik utasa. A közösségi médiában olvasható beszámolóban a férfi azt mesélte, a váltónál az első kocsi első tengelye az egyik sínen volt, a hátsó tengely már a másik sínre váltott. – Így keresztben mentünk, amíg meg nem álltunk. Szerencsére lassan mentünk, és nem borultunk fel, de a fedélzeten nagyon ijesztő volt – fogalmazott az utas, aki szerint minden remegett. 

Mivel keresztbe mentünk két sínen, a sínek közötti oszlopokat elvittük, és azok repültek minden felé!

 – olvasható a beszámoló, melyben az utas azt is mondta, ő  az első kocsiban volt, a második és harmadik kocsi ki is siklott a sínről, 

nekik biztos volt egy kis halálfélelmük!

„A vonaton utaztam .....hát volt ijedtség!!!” – írta egy másik utas, aki úgy fogalmazott, hálás a sorsnak , hogy senkinek nem lett baja. „Rémülten néztünk csak egymásra, sikítottunk, borzalmas volt!” – emlékezett vissza a baleset pillanataira, hozzátéve, nem tudja, ki volt a fiú a háta mögött, de köszöni, hogy fogta a kezét.

A vasárnapi baleset műszaki mentése még zajlik, így több vonalon is menetrendváltozásokra kell számítani.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.