Letartóztatták Kiss Lászlót + videó

Augusztus 16-án pénteken reggeli meghallgatása után letartóztatta a bíróság Óbuda hivatali vesztegetéssel gyanúsított DK-s polgármesterét. Kiss Lászlót azzal gyanúsítják, hogy az óbudai korrupciós botrány szereplői neki is juttattak a kenőpénzekből.

2024. 08. 16. 17:18
Forrás: Videa
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Harminc napra rendelte el a Budai Központi Kerületi Bíróság Kiss László és két másik társa letartóztatását az óbudai korrupciós ügyben. 

A DK-s polgármestert szerdán vette őrizetbe a Központi Nyomozó Főügyészség, miután házkutatást tartottak nála. A polgármester péntek reggel a büntetés-végrehajtás járművével érkezett a bírósági meghallgatásra. 

Ügyvédje arról már korábban nyilatkozott, hogy a polgármester ellen a vád hivatali vesztegetés elfogadása. 

Zamecsnik Péter a meghallgatás után arról tájékoztatta a sajtót, hogy Kiss Lászlót és két másik társát letartóztatták. Az ügyvéd szerint azt, hogy meddig húzódik az ügy, nem lehet tudni, így az is kérdéses, hogy miként alakul a jövőben az óbudai önkormányzat sorsa.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.