Menczer Tamás: Alakul a balos börtönválogatott

Hivatali vesztegetéssel vádolják Óbuda polgármesterét.

Forrás: Facebook2024. 08. 14. 20:47
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„A mai hírek szerint alakul a balos börtönválogatott, Óbuda alpolgármestere után a polgármestert is elvitték” – írta közösségi oldalán Menczer Tamás, a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója.

Ahogy arról a Magyar Nemzet az elsők között beszámolt, véget ért Kiss László kihallgatása, az óbudai polgármestert hivatali vesztegetés elfogadásával gyanúsítják – tudtuk meg Zamecsnik Pétertől, Kiss ügyvédjétől. Az ügyvéd lapunknak azt is elmondta, hogy az ügyészség kezdeményezte a politikus letartóztatását, aki abszurdnak tartja a gyanúsítást. Információink szerint a hatóság a polgármesteren kívül több személyt is gyanúsítottként hallgatott ki ma.

Menczer Tamás a hírre reagáló bejegyzésében azt írta: 

Persze Gyurcsány úr rögtön közölte, hogy »Kiss Lacit« nem szabadott volna őrizetbe venni. Hát… Megnéztem ennek a csávónak a fotóit, és a régi kérdés jutott az eszembe: te vennél tőle használt autót?

– olvasható a bejegyzésben.

Borítókép: A fotó közepén Kiss László (Forrás: Facebook/Karácsony Gergely)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.