Egy magyar férfi játszotta az új Alien-film egyik legfélelmetesebb karakterét + videó

A hátborzongató lényt megformáló magyar fiatal már tizenkét éves korában túlnőtt édesapján.

Forrás: Mafab, IGN2024. 09. 02. 15:39
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hatalmas népszerűséggel nyitott a hazai mozikban az Alien-franchize legújabb része, azonban kevesen tudják, hogy a film egyik leghátborzongatóbb karakterét egy magyar férfi játszotta – hívta fel a figyelmet a Mafab.

Mint írták, az Alien: Romolus című film alkotói rengeteg praktikus effektet használtak a munkálatok, így a film egyik leghátborzongatóbb, Offspring (Ivadék) névre „keresztelt” lénye még véletlenül sem digitális technológia segítségével elevenedett meg.

A lényt Bobróczky Róbert aradi születésű kosárlabdázó formálta meg: a 2000-ben született sportoló 217 cm magas, és már tizenkét éves korában túlnőtt édesapján. Az IGN szerint a sportolót vizsgálatoknak vetették alá, mivel létezik olyan genetikai betegség, ami miatt extrém magasra nőhet az ember. Ám a tesztek azt bizonyították, hogy Bobróczky teljesen egészséges.

Borítókép: Jelenet az Alien: Romolus című filmből (Forrás: TMDb)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.