Menczer Tamás: Peti, bújj ki a mentelmi jogod mögül + videó

A bíróság majd eldönti, hogy amit csinált, az lopás vagy rablás.

2024. 09. 30. 15:54
Budapest, 2024. július 6. Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke a párt rendezvényén a budapesti a MOM Sport rendezvényközpontban 2024. július 6-án. MTI/Hegedüs Róbert
Fotó: MTI/Hegedüs Róbert
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Hogyha valaki valakitől elvesz egy telefont, tételezzük fel, kitépi a kezéből, és bedobja a Dunába, az nem lopás, hanem rablás. Ha meg nem ez valósul meg, akkor garázdaság, de semmiképpen sem lopás – így próbált magyarázkodni Magyar Péter azzal az esettel kapcsolatban, amely miatt büntetőeljárás indulhat ellene.

Mint a Magyar Nemzet is beszámolt róla, Magyar Péter júniusban egy szórakozóhelyen elvette egy vendégtől a telefonját, amit később a Dunába dobott.

A baloldali politikus azonban nem hajlandó szembenézni a következményekkel, inkább a mentelmi joga mögé bújik. A legfőbb ügyész azóta indítványt tett az Európai Parlament elnökénél Magyar Péter mentelmi jogának felfüggesztésére.

Nagyszerű Peti! Ha már ilyen nagy a mellény, akkor bújj ki a mentelmi jogod mögül, és akkor el lehet dönteni, hogy amit csináltál, az lopás vagy rablás

– reagált Menczer Tamás a közösségi oldalán. A Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója feltette a kérdést: „azért ilyen nagy a mellény, mert megbeszélted a haveroddal, Manfred Weberrel, hogy úgysem adnak ki? Mit ígértél neki cserébe, Peti? Egész Magyarországot?”

Borítókép: Magyar Péter (Fotó: MTI/Hegedüs Róbert)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.