Száguldó luxusautók okoztak felfordulást a belvárosban

A belvárosban száguldó Ferrari és Porsche felverte a lakókat.

2024. 09. 02. 17:18
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Van aki tényleg azt hiszi, hogy a II. kerület a legújabb „Need for Speed” – autós, versenyzős videojáték – pálya. A kerületi polgármester új Facebook-bejegyzéséből legalábis ez derül ki. A polgármester a rendőrség segítségét kérte a lakók nyugalma érdekében. Mint írja, az utóbbi időben több nagy teljesítményű autóval rendelkező sofőr is bírságot kapott,

 Ferrarit és Porschét is megállítottak a rendőrők.

„Az utóbbi éjszakák során helyszíni és közigazgatási bírságok tucatja lett az eredmény.”  A kerületi polgármester szerint addig nem érnek véget a rendőri ellenőrzések, 

amíg meg nem szűnnek ezek a cselekmények.

Az önkormányzat a már meglévő hét darab fix sebességmérő trafibox mellé a rendőrséggel együttműködve újabb eszközöket is telepít majd.

Borítókép: A Ferrari (Forrás: Facebook/Őrsi Gergely)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.