Szentkirályi Alexandra: „Ne dőljünk be a szivárványkoalíciónak, a városházi mutyi folytatódik"

A Fidesz fővárosi elnöke szerint ennél nagyobb lebukást nagyon régen láttunk.

2024. 09. 25. 17:32
Budapest, 2024. szeptember 19. Karácsony Gergely főpolgármester beszédet mond a World Press Photo kiállítás megnyitóján Budapesten, a Biodómban 2024. szeptember 19-én. MTI/Szigetváry Zsolt
Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A szivárványkoalíció tagjai lebuktatták magukat. Karácsony Gergely nemrég posztolt a közösségi oldalán arról, hogy kitolja a pályázati határidőket, ami a fővárosi cégek vezetőire, illetve a felügyelőbizottsági, igazgatósági helyekre vonatkozik – mondta Szentkirályi Alexandra a közösségi oldalára feltöltött videóban.

A főpolgármester állítása szerint ezt a közgyűlési képviselők kérésére teszi. Azonban ezt biztosan nem ők kérték – jegyezte meg Szentkirályi Alexandra, aki ma vette át a mandátumát a Fővárosi Közgyűlésben.

– Ennél nagyobb lebukást nagyon régen láttunk

– hangsúlyozta a Fidesz fővárosi elnöke.

Szentkirályi Alexandra azt is elmondta, hogy szerinte miről van szó: – A fiúk, a szivárványkoalíció tagjai már a lényegi kérdésekben, kinek hova mennek az emberei, ki milyen zsíros helyeket kap, ki mit felügyel, már megállapodtak, de a részletekről még mennek az egyeztetések, és 

ilyen részlet számukra az, hogy hova, kinek az embere fog majd pályázóként nyerni.”

– Éppen ezért, ha a deal részletei még nem értek véget, nem finalizálták azt, akkor egész egyszerűen kitolják a pályázati határidőket ehhez igazítva, egymáshoz igazítva – tette hozzá.

– Úgyhogy ezek után nekem senki nem mondja azt, hogy ez a szivárványkoalíció nem egyeztet, nem létezik, ezek nem egyeztetik egymással a naptáraikat, és persze a zsíros pályázatok eredményét sem

– emelte ki a Fidesz fővárosi elnöke.

Borítókép: Karácsony Gergely (Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.