A siránkozó balos megmondóemberek több pénzt keresnek, mint egy miniszter

Felveti a pénz a baloldali influenszereket, például Pottyondy Edinát, Osváth Zsoltot, miközben becsmérlik a hazájukat.

Forrás: Patrióta YouTube-csatorna2024. 10. 06. 14:15
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A balliberális influenszerek magyar nemzet iránt mutatott aggodalma nem teljesen őszinte és nem teljesen mellőzi az öncélt, mert semmi másról nem szól, mint a bezsebelhető pénzről – mutatott rá Apáti Bence publicista legújabb videójában. Hozzátette, arcpirító képmutatás történik a szemünk előtt, mert felső középosztálybeli figurák siránkoznak ezüstkanállal a hátsójukban a szerintük élhetetlen Magyarország miatt.  

A JÓLVANEZÍGY néven futó YouTube-csatorna éves bevétele 53 millió forint volt 2023-ban, a csatornát üzemeltető cég ügyvezetője, Nagy Ádám osztalékként saját magának havi közel három és fél milliót vett ki pusztán ebből a cégből, ezenfelül pedig beszerzett egy húszmilliós céges autót is. A Pottyondy Edina előadó-művészetét értékesítő cég is meglehetősen jól teljesített: nettó éves árbevétele 53 és fél millió forint volt tavaly, amiből 21 millió forint profitot termelt, miközben az influenszer előadja a világ végét – fogalmazott Apáti Bence. 

A publicista kitért 

a VV Zsoltiként ismert, homoszexualitásával rendszeresen kérkedő Osváth Zsoltra is, akinek a cége közel 217 millió forintos évi bevétellel büszkélkedhetett tavaly, amiből közel 85 millió nyeresége származott, ebből 40 millió osztalékot hagyott jóvá magának. 

– E számok alapján feleslegesen rettegett – vélekedett Apáti Bence.

 

Borítókép: Osváth Zsolt (Forrás: YouTube)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.