Csoportos rablásért ült Magyar Péter embere + fotók

A testőr még a kétezres években vett részt csoportos rablásban.

2024. 10. 17. 13:46
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Magyar Péter terelni és ködösíteni kezdett, miután kiderült, hogy az egyik testőre több évet ült börtönben csoportos rablás miatt. Már legalább fél éve a Tisza Párt elnökének belső környezetében dolgozik a férfi, amit számos felvétel is bizonyít – írja a Ripost.

A csoportos rablásért elítélt testőr régóta védi Magyar Pétert, fülhallgatóval felszerelve, „bedrótozva”. A börtönviselt férfi meghatározó tagja annak a népes őrző-védő gárdának, amely személyi védelmet biztosít a politikusnak.

Testközelben a rablásért elítélt testőr (Forrás: Ripost)

A börtönviselt testőr fontos helyzetekben a lehető legszorosabb „emberfogással”, profi fülhallgatóval az operatív központba bekötve követi Magyar Pétert. Ezt fotók és videók sora bizonyítja.

Magyar Péter embere még a kétezres években vett részt egy csoportos rablásban, amiért évekre börtönbe került.

Csoportos rablásért 5 és 10 év közötti büntetést szabnak ki a bíróságok.

(Forrás: Ripost)

A ma őrző-védő szakemberként tevékenykedő férfi a kezdetektől Magyar Péter egyik fontos biztonsági embere, aki Magyar szinte minden komolyabb rendezvényén jelen volt az elmúlt hónapokban.

A Ripost fotóin jól látszik, hogy ott volt már Debrecenben is.

Fontos szerepben a csoportos rablásért elítélt férfi (Forrás: Ripost)

Nem ő az egyetlen személy Magyar Péter közvetlen környezetében, aki a törvénnyel összeütközésbe került. Néhány napja derült ki, hogy a Tisza Párt szolnoki szervezőjét a bíróság cigarettacsempészésért előzetes letartóztatásba helyezte.

A Magyar Péter körül hónapok óta szintén  fontos szerepet játszó férfi ott volt az MTVA előtti demonstráción, de segített a furgonos országjárás idején is. Magyar Péter láthatóan szoros kapcsolatot ápolt a cigarettacsempészésért letartóztatott férfival, akivel több felvételen is lelkesen együtt pózol.

Cigarettacsempészet és telefonlopás

De helyettese, Radnai Márk és Nagy Ervin is fontosnak tartotta a közös fotó kiposztolását.

 

Borítókép: Magyar Péter testőre (Forrás: Ripost)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.