Magyar Péter megérezte a kudarcot? Ezért szállhatott bele az ATV műsorvezetőjébe már tegnap este

A Tisza Párt elnöke előre érezhette a bajt.

Forrás: Mandiner, Media12024. 10. 05. 19:34
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Magyar Péter, a Tisza Párt elnöke már tegnap este megjelent a közmédia székházánál, ahol arról beszélt, hogy megpróbál bejutni az épületbe, ahonnan szerinte „a vezetés már eltávozott, lehet hogy már külföldön is vannak”, majd később odaszúrt az MTVA-tól teljesen független és a város másik felén található magánvállalat, az ATV Zrt. műsorvezetőjének, Szöllősi Györgyinek. 

A Tisza Párt vezetője a tévés nevét kezdte el emlegetni, mondván „épp elment valami egzotikus szigetre, mint egy rendes újságíró, aki aggódik a média függetlenségéért”. Magyar érveléséből azonban egyáltalán nem derült ki, hogy miért ne mehetne el valaki nyaralni – írta meg a Mandiner

Lehetséges, hogy Magyar Péter tegnap este megérezte, hogy csúfos kudarc lesz majd a mai tüntetés, mint arról beszámoltunk, a beharangozott százezres tömeg helyett nagyjából háromezren mentek el tüntetni. Így már érthető, hogy miért fájt a Tisza-elnöknek, hogy az ATV műsorvezetője sem lesz ott. 

Mint arról a Media1 írt, Szöllősi Györgyi, az ATV Egyenes beszéd című műsorának főszerkesztője és egyik műsorvezetője a napokban Facebook-oldalán számolt be arról, hogy életében először kéthetes, összefüggő nyaralásra tud elmenni. A Liszt Ferenc nemzetközi repülőtéren készített bejegyzés alapján a férjével elutaztak Balira, megünnepelni ismeretségük harmincéves évfordulóját.

A történet folytatódott: Magyar Péter Szöllősi Györgyit támadó kijelentéseit az ATV nem hagyta szó nélkül, a Media1-nek a televízió sajtóosztálya a következőt írta a politikus megnyilvánulásáról: 

Szöllősi Györgyi az ATV megbecsült munkatársa, az Egyenes beszéd főszerkesztője és műsorvezetője, aki a műsor minden vendégét korrekten és elfogulatlanul kérdezi. Nem gondoljuk, hogy bármelyik politikusnak dolga lenne egy magánintézményben dolgozó újságíró magánéletével foglalkozni, pláne hergelni ellene. Az ATV büszke Szöllősi Györgyire, sok boldogságot kíván neki és férjének 30. évfordulójukhoz és a megérdemelt pihenésükhöz!

 – fogalmazott a csatorna.

Borítókép: Magyar Péter (Forrás: ATV)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.