Menczer Tamás furcsa dolgot árult el Magyar Péter múltjáról

A kormánypártok kommunikációs igazgatója szerint Magyar Péter egy notórius, beteges hazudozó.

2024. 10. 03. 13:37
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Azt mondta szemrebbenés nélkül, hogy Orbán Viktor VIP-páholyba van, míg ő az emberek között szurkol. Az egész életét VIP-páholyban töltötte. Sírva könyörgött, hogy valaki vigye be oda – osztott meg egy részletet Facebook-oldalán Menczer Tamás a vasárnapi Bayer show-ból, amelyben szerepelt. A kormánypártok kommunikációs igazgatója szerint mindez azt mutatja, hogy Magyar Péter, aki az ország vezetésére jelentkezett be, egy notórius, beteges hazudozó.

Emlékeztetett: Magyar azt mondta, nem politizál, azt is mondta, hogy nem megy az EP-be, aztán mégis ment. Azt is mondta, hogy szereti a családját, meg a barátnőjét. Aztán kiderült, hogy az összes nő, aki körülötte van, rettegett. Mint mondta: Magyar Péter hazudott, hogy nincsenek katonák, szakemberek az árvízi védekezésnél. Azt is mondta, hogy transzparens, közben kiderült, hogy mégsem. Azt is mondta, hogy nem kell mentelmi jog, aztán most nem mond le róla.

Borítókép: Magyar Péter (Fotó: Kurucz Árpád)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.