Pedofilgyanú egy ismert baloldali influenszer ellen – Nyomoz a rendőrség!

Nyomozást indított a rendőrség az ismert homoszexuális influenszer, Lakatos Márk botrányával összefüggésben, akiről egy intézetis fiú azt állította, hogy a baloldali véleményvezér 15 éves korában szexuálisan molesztálta őt. Lakatos egyelőre nem szólalt meg az ügyben.

2024. 10. 26. 16:35
Fotó: Facebook/Lakatos Márk
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nyomozást rendelt el Lakatos Márk homoszexuális influenszer botrányával kapcsolatban, ismeretlen tettes ellen a Budapesti Rendőr-főkapitányság – derült ki a rendőrség lapunknak küldött válaszából.

A férfiról néhány napja Ábrahám Róbert műsorában állította azt egy egykori intézetis fiú, hogy évekkel ezelőtt, amikor még kiskorú volt, fajtalankodott vele a baloldali véleményvezér, aki ráadásul a „gyermekvédelmi” influenszertüntetés egyik arca is volt.

A fiú arról is beszélt, hogy külön ember volt arra a célra, hogy az árvaházakban felkutassanak fiatal heteroszexuális fiúkat, akik nyomoruk okán megvásárolhatók homoszexuális együttlétekre, és a kiválasztott gyerekeket a kerítő le is szállította és átadta a megrendelőinek, ami után jutalékot kapott. A fiú elmondása szerint az „átadás” előtt drogot is kapott, majd a lakásban olyan dolgot is meg kellett tennie Lakatos Márkkal félelemből, amit nem akart.

A fiú videóvallomását – egy feljelentés keretében – eljuttatták a Fővárosi Főügyészségnek. Onnan a feljelentést megküldték a Budapesti Rendőr-főkapitányságnak, a BRFK pedig megkeresésünkre azt közölte, hogy

a Budapesti Rendőr-főkapitányságra érkezett megkeresésére válaszolva tájékoztatjuk, hogy egy magánszemély által 2024. október 21-én a Fővárosi Főügyészségre tett beadványt a Fővárosi Főügyészség 2024. október 25-én a Budapesti Rendőr-főkapitányságra továbbította, és a BRFK még aznap nyomozást rendelt el ismeretlen tettes ellen.

A rendőrség azt nem közölte, hogy milyen bűncselekmény gyanújával rendelték el a nyomozást. Lakatos egyelőre nem szólalt meg az ügyben. 

Borítókép: Lakatos Márk baloldali influenszer (Forrás: Facebook/Lakatos Márk)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.