Rovott múlt: többször is volt már büntetve Magyar Péter csákánnyal tüntetni akaró akciócsoportjának vezetője

Lopás, garázdaság és hatóság elleni erőszak miatt vonták felelősségre.

Forrás: Ripost2024. 10. 05. 17:42
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Magyar Péter akciócsoportjának vezetője többszörösen büntetett előéletű – értesült a Ripost a rendőrség által előállított László Donát környezetéből. A lap tudomása szerint

korábban már lopás és garázdaság miatt ítélték el és külföldön is követett már el bűncselekményt, ahol hatóság elleni erőszakért vonták felelősségre. 

A Tisza Pártban azonnal megkezdődött László Donát mentegetése. Megpróbálják mentálisan beteg, zavart embernek beállítani.

 

Mint arról lapunk beszámolt, a rendőrség a reggeli órákban előállította Magyar Péter rohamosztagának vezetőjét szigetszentmiklósi lakásán, ahol házkutatást is tartottak. Arról tájékoztattak, hogy a Budapesti Rendőr-főkapitányság a médiában megjelent hírek alapján közérdekű üzem működésének megzavarására irányuló előkészület vétség gyanúja miatt hivatalból nyomozást rendelt el. Az eljárásban a BRFK rendőrei egy férfit elfogtak, előállítottak, lakásán kutatást hajtottak végre.

Ismert, Magyar Péter támogatására egy kisebb akciócsoportot, rohamosztagot szervezett az a férfi, aki a közösségi médiába egy csákánnyal a kezében jelentkezett be, és közölte, hogy szombaton mennek tüntetni a közmédia székháza elé. Később egy videóban arról beszélt, hogy szét fogják verni a székházat, és erre hívta fel Magyar Péter és a Tisza Párt többi hívét is.  

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Képernyőkép/Videa)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.