T. Mészáros András: Amit eddig tettünk, Érdért tettük

A Hír Tv szerdai Magyarország élőben című műsorának vendége T. Mészáros András, Érd polgármestere, a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje volt.

2019. 09. 19. 17:10
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A leggyorsabban haladó város Érd. Az 5. középiskola, az új szociális intézmény, a szakképzőközpont és a sportközpont átadása is ezt igazolja. A polgármesteri választás közeledtével mégis egyre inkább eldurvul a polgámester-jelölt kampány Érden.

A hazugság és az aljasság mértéke a kérdés a programok helyett az önkormányzati választás előtt 3,5 héttel Érden – reagált az őt ért vádakra T. Mészáros András polgármester Magyarország élőben című műsorunkban. A városvezető szerint jól látható, hogy a függetlenek álcája mögé bújt gyurcsányisták célja a botránykeltés. A kormánypártok polgármester-jelöltje legfontosabb feladatának a Modern Városok Program keretében megindult fejlesztések befejezését nevezte.

„Mi a képviselőtársaimmal mindent, amit eddig tettük, Érdért tettünk. Hogy ez a város, egy alvó város pozíciójából felébredjen. Hogy ez a város, egy félkész város, szép lassan egészen kész várossá váljon. Hogy egy város, amelynek folyamatosan nő a lakosságszáma, folyamatosan nő a lélekszáma – minden évben 1 000-1 200 emberrel többen vagyunk, 600-700 gyermek születik évente a városban. Hogy ezeknek az embereknek, akik itt élnek, ennek a 70 000 embernek a legkellemesebb életfeltételeket tudjuk biztosítani.”

- mondta T. Mészáros András.

A következő 5 év legfontosabb feladata a bölcsődei és az óvodai férőhelyek biztosítása, minden érdi gyermek számára. Ennél fogva jelenlegi polgármesterként, valamint a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltjeként T. Mészáros András igyekszik a város fejlesztésére és az ott élők életszínvonalának javítására koncentrálni.

A teljes beszélgetés ITT nézhető meg.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.