Tetlák Örs, Érd alpolgármestere: „Ti hoztátok szóba, ba…meg!” + videó

Egyre vállalhatatlanabbul viselkedik Csőzik László, baloldali polgármester csapata. Érd városának keddi közgyűlése kocsmai stílusra váltott át. A helyi Fidesz–KDNP-frakció méltatlannak és felháborítóan kulturálatlannak nevezte azt, amikor Tetlák Örs vállalhatatlanul káromkodott a volt fideszes polgármester beszéde közben.

2020. 09. 02. 14:57
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kocsmai stílusban káromkodik Csőzik László baloldali polgármester csapata Érden. A keddi közgyűlésen T. Mészáros András volt polgármester beszéde közben jól hallhatóan bekiabált: „Ti hoztátok szóba, ba…meg!”

– Tetlák Örs, Csőzik alpolgármestere, az LMP pár napja megválasztott elnökségi tagja, aki ellen rágalmazás miatt eljárás folyik, kocsmának nézi a város közgyűlését. Obszcén káromkodása az érdi baloldal eddigi legprimitívebb megnyilvánulása, bár úgy hisszük, van még lejjebb. Csőzikék azt hiszik, bármit megtehetnek, még ezt is – mondta lapunknak Simó Károly, a Fidesz–KDNP frakcióvezetője, aki kitért arra is: korábban sem fogták vissza magukat Csőzik emberei.

[video width="640" height="360" mp4="https://magyarnemzet.hu/wp-content/uploads/2020/09/Tetlekbmegrovid.mp4"][/video]

Mint lapunk megtudta: tavaly decemberben Balla Imre baloldali önkormányzati képviselő azt írta T. Mészáros András volt fideszes polgármesterről a Facebook-oldalán: „Igazából annak drukkolok, hogy ennek az egésznek egy agytumor legyen az oka, és ne az derüljön ki, hogy egy teljesen egészséges ember.”

Majd februárban az önkormányzat jogi és közbiztonsági bizottság egyik baloldali tagja, Kozma Piroska nyilvánosan parasztnak nevezte és trágár szavakkal illette az érdi választókat. Továbbá Csőzik László polgármesternek a jobboldal ellen hergelő közösségi médiás bejegyzései alatt a követői lincseléssel, akasztással fenyegetik Érd volt polgármesterét. A fenyegetésekre támogató reakciókat adott az önkormányzat két baloldali bizottsági tagja, Bakos Petra és Szlávik Zsuzsanna. Az ügyben jelenleg is rendőrségi nyomozás zajlik.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.