Vége lenne a baloldali cicaharcnak, helyreállt a béke?

Napokig tartó üzengetést követően Gyurcsány Ferenc aláírta a Momentum Balaton-kampányának ívét.

Veres László István
2020. 08. 08. 19:14
null
Kétes összeborulás, sok hazugság a Balaton körül. Már kampányolnak Forrás: Facebook
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Közösen kiálltunk a Balatonért! Közösen meg kell oldanunk Gödöt is! – osztotta meg közösségi oldalán a napok óta tartó baloldali belháborút lezáró aktusról szóló bejegyzését Fekete-Győr András. A Momentum elnöke megköszönte Gyurcsány Ferencnek, hogy átkompozott Tihanyra, és aláírta a „minden balatoni településen legyen szabadstrand!” elnevezésű kezdeményezésüket. – Ami pedig Göd sorsát és jövőjét illeti, a balatoni munkám elvégeztével rögtön nekiállunk a helyzet feloldásának. Örülök annak, hogy ebben a DK elnöke is partnernek mutatkozik – írta még a pártvezető.

Amint azt tegnap a Magyar Nemzet is megírta, napok óta zajlott a baloldal vezető szerepéért küzdő Momentum Mozgalom és a Demokratikus Koalíció elnöke közötti szócsata a közösségi médiában. – Az ellenzéki együttműködés egyik feltétele: NEM MANIPULÁLUNK hangfelvételt tisztességes emberek lejáratása céljából. Ha pedig manipuláltunk, és azt a Demokratikus Koalíció pártközpontjából tettük, mielőbb gondoljuk át szerepünket nemcsak az ellenzéki együttműködés, de a magyar politikai kultúra gyökeres megújítása szempontjából is – üzente pénteken Balatonőszödről Fekete-Győr Gyurcsánynak. A Facebook-posztot kommentelve a DK elnöke meghívta riválisát Kötcsére, mire Fekete-Győr azt javasolta: a találkozó legyen inkább félúton, Tihanyban. Az aláírással végződő randevú szombat délután meg is történt.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.