Zseniális fagyasztási trükkök, hogy semmit se kelljen kidobni

A Mindmegette ezúttal a fagyasztás-témakörében született olvasói tippekből szedett össze egy csokorravalót.

null
  1. Lényegesen lassabban ég a gyertya, ha az első használat előtt néhány órára a fagyasztóba teszed.
  2. Nem fog könnyezni a szemed, ha a tormát fagyasztott állapotban reszeled le.
  3. A vendégségből megmaradt, jégkockatartóban lefagyasztott vörösbort vagy fehérbort tehetjük bóléba, teába, meleg nyári estéken pedig hűsítő fröccsöt készíthetünk belőlük egy kis szódával.
  4. A margarint alufóliába csomagolva hónapokig tárolhatunk a fagyasztóban, minőségi károsodás nálkül.
  5. Lágy sajtot könnyebben tudsz reszelni, ha rövid időre beteszed a fagyasztóba.
  6. Maradék cukros darált diót vagy mákot nem dobj ki! Tedd alufóliába, a fagyasztóban hónapokig eláll, nem fagy meg, nem avasodik meg, bármikor "feljavíthatsz" vele egy kis maradék tésztát, palacsintát!

További fagyasztási tippek a teljes cikkben olvashatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.