Menekülteket szállító kisbusz borulhatott fel Apátfalvánál

A balesetben egy ember életét vesztette, és többen megsérültek.

MN
2017. 10. 03. 3:58
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy ember meghalt, többen megsérültek abban a balesetben, amely Apátfalva külterületén, a 4434-es számú úton történt – írja a Police.hu.

Az előzetes adatok szerint egy illegális migránsokat szállító kisbusz borult fel. Az út balesettel érintett szakaszát a rendőrség a műszaki mentés és a helyszínelés idejére teljes szélességében lezárta.

A baleset kedden hajnali két óra körül, az M43-as autópálya felhajtójánál történt. A Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tájékoztatása szerint a balesethez a szegedi és a makói hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik áramtalanították a járművet, és megkezdték a műszaki mentést. A helyszínre két mentőautó is érkezett.

Később a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel közölte: tizenkilencen sérültek meg a balesetben, őket kórházba vitték. Juhász Árpád elmondta, a járőrök egy olasz rendszámú kisteherautót követtek, amikor a jármű román állampolgárságú sofőrje a Makó és Csanádpalota közötti úton, az M43-as autópálya felett átvezető felüljáró előtti körforgalom közelében elvesztette uralmát a gépkocsi fölött, és felborult. A sofőr életveszélyes sérüléseket szenvedett.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.