Ray-Ban márkájú okosszemüveget fejleszt a Facebook

Ezt Mark Zuckerberg jelentette be szerdán Kaliforniában.

Forrás: vg.hu2020. 09. 17. 14:51
null
Szigetszentmiklós, 2020. április 7. Egy hölgy orvosi szájmaszkot visel a Pest megyében lévõ Szigetszentmiklóson a koronavírus világjárvány idején. Budapesten és Pest megyében van a legtöbb korona vírusos megbetegedés az országban. A szájmaszk és a kellõ távolságtartás, valamint a "Maradj otthon!" felhívás betartásával lényegesen csökkenthetõ a további megbetegedések száma. MTVA/Bizományosi: Faludi Imre *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû – különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó szerzõje/jogutódja közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelõssége e körben kizárt. Fotó: Faludi Imre
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Facebook és a luxusszemüvegeket gyártó olasz–francia EssilorLuxottica-csoport több évre szóló együttműködési szerződést kötött Ray-Ban márkájú okosszemüvegek fejlesztésére – jelentette be szerdán Mark Zuckerberg a cég Facebook Connect elnevezésű konferenciáján Kaliforniában.

Az EssilorLuxottica szerint az első okos Ray-Banek gyártása 2021-ben startolhat. A felek az együttműködés pénzügyi hátterét egyelőre nem hozták nyilvánosságra.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.