Árkövető funkcióval kísérletezik az androidos Chrome böngésző

Egyelőre csak akkor küld értesítést az árcsökkenésről, ha meg van nyitva a termék honlapja.

Forrás: ORIGO.HU2021. 05. 02. 12:47
null
Árkövető funkcióval kísérletezik az androidos Chrome böngésző Forrás: ORIGO
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az androidos Chrome böngésző legújabb verziójába bekerült egy új árkövető funkció, amely akkor küld értesítést, ha a megfigyelt termék vételára csökken. A SmartDroid szerint ez már a 90-es verzióban elérhető, de a jelentések szerint nem mindenkinél férhető hozzá – olvasható az Origo cikkében.

Árkövető funkcióval kísérletezik az androidos Chrome böngésző
Fotó: ORIGO

Akinél igen, ott a funkció a megnyitott lapokat figyeli, és értesítést küld, ha valamelyiken árcsökkenést érzékel. Ez nagyon hasznos funkció lehet, ugyanakkor nem kompatibilis az asztali klienssel és a hasonló kiegészítőkkel. A szakértők szerint igen kezdetleges a mostani funkció, eleve nagy probléma például, hogy a megfigyelt termék honlapját nyitva kell tartani, ellenkező esetben nem jön értesítés. Remélhetőleg a Google ezen tud majd változtatni, mire a funkció szélesebb körben is elérhető lesz.

Akinél elérhető a funkció, annak a jobb felső beállítások menüben jelenik meg. Aki nem lát ilyen funkciót, az elvileg aktiválhatja manuálisan, ha a címsorba beilleszti a [chrome://flags/#enable-tab-grid-layout] sort, majd az értéket [Enabled-re] állítja. Ezután a böngészőt újra kell indítani, de nincs rá garancia, hogy bekapcsol a funkció, ugyanis a gyakorlatban még nem mindenkinél érhető el.

Applikációk, amelyekkel kézben tarthatja a pénzügyeit

Ha az ön számára is rejtély, hova tűnik el a pénze minden hónapban, akkor érdemes kipróbálnia a következő appok valamelyikét. Segítségükkel nyomon követheti a költéseit, így könnyebben tud spórolni, és marad pénze az igazán fontos dolgokra is.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.