Váratlan problémákat tapasztalnak a Chrome böngészőt használók

A jelek szerint csak a Windows operációs rendszert használók érintettek a Google Chrome legutóbbi kisebb frissítésének telepítését követően fellépő nehézségekben, ám úgy tűnik, van átmeneti megoldás a gondra – írja az Origo.

Forrás: origo.hu2021. 05. 22. 10:55
null
Forrás: wikipedia.org
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Windows Latest beszámolója alapján egyre gyűlnek a panaszok, hogy a Google Chrome legutóbbi kisebb frissítésének telepítését követően a felhasználók egy része problémákat kezdett tapasztalni. A gyakorinak látszó tünetek, hogy nem hajlandó elindulni a böngésző, lefagynak a böngészőfülek, összeomlanak a telepített bővítmények.

Az Origo hírének megírásáig a Google nem nyújtott tájékoztatást a témában, azonban a jelek arra utalnak, hogy a felhasználói profil konfigurációs állományai körül keresendő a probléma. Legszerencsésebb esetben a számítógép puszta újraindításával megoldható lehet a gond, akinél pedig ez nem válna be, az megpróbálhatja letölteni a böngésző telepítőkészletét, annak segítségével frissíteni az installációt.

Amennyiben ez sem működne, akkor a legegyszerűbb megoldásnak a Chrome bétájának telepítése bizonyulhat. Ez a kiadás elméletileg már nem rosszalkodik és kellőképpen stabil, így átmenetileg megfelelhet a böngészésre, amíg a fejlesztők ki nem javítják a stabil kiadásban is a hibát.

Fotó: wikipedia.org

A Chrome böngészővel kapcsolatos nehézségekről szóló eredeti cikk IDE kattintva érhető el.

Árkövető funkcióval kísérletezik az androidos Chrome böngésző

Az androidos Chrome böngésző legújabb verziójába bekerült egy új árkövető funkció, amely akkor küld értesítést, ha a megfigyelt termék vételára csökken. A SmartDroid szerint ez már a 90-es verzióban elérhető, de a jelentések szerint nem mindenkinél férhető hozzá – olvasható az Origo cikkében.

IDE kattintva érhető el a cikk további része.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.