Komoly frissítést kapott a népszerű üzenetküldő alkalmazás

Többek között csoportos videohívásokkal és animált hátterekkel frissült a népszerű Telegram – olvasható az Origo cikkében.

Forrás: ORIGO2021. 06. 30. 14:04
null
A kép csak illusztráció. Fotó: REWAT-WANNASUK61 Forrás: FLICKR
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Telegram legutóbbi frissítése igen meghatározónak bizonyult, számos változtatás került ugyanis bele, ami érinti például a kezelőfelületet vagy a videohívásokat is.

A kép csak illusztráció
Fotó: FLICKR

A videohívásokkal kapcsolatos módosítások leginkább az Apple FaceTime frissítésének példáját követik.

Van már csoportos videohívás például, aminél egy ilyen hívásban egyszerre 30 ember vehet részt (a hangalapú csoportos hívás korlátlan fővel is működik).

A kamera képe mellett a képernyő képe is megosztható a többiekkel. Asztali gépen kiválasztható, hogy az egész képernyő vagy csak egy ablaké látszódjon. A háttérzaj csökkentését segítő funkció is frissült, ez ugyanakkor igény szerint kikapcsolható.

A kezelőfelületen megjelentek az animált háttérképek, amelyek minden üzenetküldéskor módosulnak (forgó, színes minták).

A színek és minták tetszés szerint állíthatóak, és állítólag nem fogja vissza a funkció a teljesítményt vagy az üzemidőt.

A teljes cikket ITT olvashatja tovább.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.