időjárás 23°C Ulrik 2022. július 4.
logo

Várni kell az közönségkedvenc fülhallgató új szériájára

Forrás: origo.hu
2021.06.01. 11:20
Várni kell az közönségkedvenc fülhallgató új szériájára

A következő AirPods Pro fülhallgató állítólag már szár nélkül jöhet, de csak jövőre – írja az Origó.

Az Apple AirPods vezeték nélküli fülhallgatók nem csak a termékkategória népszerűségéhez járultak nagyban hozzá, de dizájnban is etalont teremtettek sok szakértő szerint. Azóta is sok rivális használja a száras, egyeseket hajszárítóra emlékeztető külsőt. A Bloomberg információi szerint azonban a következő AirPods Pro már új dizájnt kap, és szakít a száras formával.

A kép illusztráció
Fotó: Pexels

A következő Apple vezeték nélküli fülhallgató így már a Samsung Galaxy Buds vagy a Sony WF-1000XM szériára hasonlíthat. Ami azt illeti, akár már a nyáron látható lesz az új dizájnvonal, hamarosan debütálhat ugyanis az ezt képviselő Beats Studio Buds, amelyről folyamatosak a szivárgások.

A Bloomberg ugyanakkor arról értesült, hogy az AirPods Pro 2 csak 2022-ben debütál, addig egy új alapmodellel kell majd beérni, illetve a Beats megoldásával. Az előbbi megtartja a szárakat, de azok az eddiginél rövidebbek lesznek.

Az eredeti cikket ITT érheti el.

Kiemelt kép: Pexels

Újabb EU-s versenyügyi vizsgálat elé néz az Apple

Az Európai Bizottság versenyjogért felelős biztosa pénteken bejelentette, hogy az előzetes vizsgálatok alapján az Apple versenyellenes módon viselkedhet a havidíjas zeneszolgáltatások piacán. A Spotify által 2019-ben kezdeményezett eljárás eddigi megállapításai szerint a cég túlságosan nagy jutalékot kér az Apple Music riválisaitól a mobileszközein keresztül kötött előfizetéseik díjából, továbbá megtiltotta számukra az alternatív előfizetési lehetőségeik reklámozását – olvasható az Origo cikkében.

Margrethe Vestager szerint az Apple üzleti praktikái illegálisan korlátozhatják az Európai Unióban a piaci versenyt, gátolhatják a rivális cégek sikerét, így végső soron magukat a fogyasztókat károsíthatják meg. A következő lépésben az illetékesek áttárgyalják az Apple ügyvédeivel a vizsgálat megállapításait, a folyamat végén pedig eldől, hogy formális versenyhatósági eljárást indítanak-e a vállalat ellen.

Tovább

 

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.