Ez a laptop már frissíthető lesz az új operációs rendszerre

AMD Zen 3 processzorokkal jön az 1 kilogrammnál is könnyebb HP Pavilion Aero 13, ami frissíthető lesz Windows 11-re.

Forrás: ORIGO.HU2021. 07. 04. 14:24
null
HP Pavilion AERO 13 Forrás: HP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A HP hamarosan piacra dobja az új Pavilion Aero szériás laptopjait, amelyek kapcsán azt ígéri, hogy mind frissíthető lesz a Windows 11 operációs rendszerre. A Pavilion vonalhoz képest erős hardverrel jönnek az új gépek, ráadásul 1 kilogramm alattiak lesznek. További pozitívum, hogy az AMD Zen 3-as processzoraiból lehet választani, maximum a Ryzen 7 5800U-ig – olvasható az Origo cikkében.

HP Pavilion AERO 13
Fotó: HP

A HP 16:10-es kijelzőt és 2.5K-s felbontást választott, a panel 400 nit fényerőre képes, az sRGB-t teljesen lefedi. A Pavilion laptopokhoz képest az új modellek erősebbek és laposabbak, 13 hüvelykes modell biztosan lesz, feltehetően 15 hüvelykes is jön majd.

A Pavilion Aero 13 elméletileg már júliusban elérhetővé válik, 749 dolláros áron, Amerikában. A többi régióban tovább kell majd várni a laptopra.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.