Nem jó a régebbi mobilokhoz a népszerű gyártó új tolla

A Galaxy Z Fold 3-hoz új S Tollat követel a Samsung, az viszont nem jó a régebbi okostelefonokhoz.

Forrás: Origo.hu2021. 08. 22. 17:41
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Samsung Galaxy Z Fold 3 az első összehajtható mobil, ami bármilyen fejlett érintőtollat, jelen esetben S Tollat támogat. Egy ideje nem titok, hogy a készülékhez egyik korábbi S toll sem jó, új, speciális modell kell, amelynek a hegye véletlenül sem sérti meg az eddiginél erősebb, de azért sebezhető képernyőt (a régebbi S Tollakat le is tiltja a rendszer egy értesítés megjelenése mellett) – derül ki az Origo.hu cikkéből.

Gondolhatnánk, hogy a megoldást jelentő S Toll Fold Edition akkor jó lesz bármilyen más Samsung-eszközhöz, azonban időközben kiderült, hogy más okostelefonnal ez nem kompatibilis, a Galaxy S21 Ultrával sem. Utóbbi bár érzékeli ezt is, de az érintőtoll nem működik megfelelően (kivétel az S Toll Pro, megfelelő módbeállítással persze).

Azt egyelőre nem tudni, hogy a helyzeten javíthat-e szoftverfrissítés, és ha igen, tervez-e ilyet kiadni a Samsung.

(A borítókép illusztráció. Fotó: Pixabay)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.