Őrült lövöldözést és vonatszimulátort osztogatnak online

Erősen eltérő vérmérsékletűek a bolt aktuális ingyenjátékai – írja az Origó.

Forrás: origo.hu2021. 08. 01. 15:41
null
Részlet a Train Sim World 2 játékból Forrás: YouTube/Képernyőfotó
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szakított az elmúlt időszak tematikus ingyenjátékaival az Epic Games Store, 2021. augusztus 5. délután 5 óráig a játékosok két nagyon eltérő jellegű terméket szerezhetnek be örökre a digitális számítógépes játékáruháztól.

A heves szívverés és marokizzadás szerelmesei a Mothergunshipben találhatják meg a számításukat, egy bullet-hell jellegű belső nézetes lövöldéről van szó, azaz nevetségesen sok rakéta elől eltáncolva kell benne helyre tenni a robotellenfeleket.

Részlet a Train Sim World 2 játékból
Fotó: YouTube/Képernyőfotó

A kettes számú ingyenjátékot a Train Sim World 2 jelenti,

a vonatszimulátorban a játékosoknak ikonikus vonalakon, hitelesen lemodellezett mozdonyokkal személyszállítási és teherszállítási tevékenységet kell végezniük.

A jövő héten újból két ingyenjátékkal folytatódik az Epic promóciója, az indie Speed Brawl mellett egy big budget kalandot, a Plague Tale: Innocence-et adja majd a bolt.

Az eredeti cikket ITT érheti el.

Kiemelt kép: YouTube/Képernyőfotó

Belép a videójátékok piacára a streaming szolgáltató

A Magyarországon is jelen lévő amerikai internetes streaming szolgáltató árfolyama ötszázalékos zuhanórepülésre váltott a New York-i tőzsdén, miután a keddi zárás után nyilvánosságra hozta beszámolóját.

A Netflix előfizetőinek tábora 1,54 millió fővel, 209 milliósra bővült a június 30-ával zárult három hónapban, meghaladva az elemzők által várt 1,04 milliós növekedést. Az idei első fél évben 5,5 millióval nőtt a fizetős ügyfelek száma, ami azonban 2013 óta a leggyengébb teljesítmény.

Tovább

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.