Rendkívül sokrétű, új csúcslaptop jelent meg

Táblagépes és stúdiómódban is használható a Surface Laptop Studio – olvasható az Origó cikkében.

Forrás: ORIGO2021. 09. 25. 10:31
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Surface termékeivel a Microsoft időnként képes lenyűgöző dolgokat letenni az asztalra, az újításai ellenére kétes jövő elé néző Surface Duo 2 okostelefon mellett tegnap a szélesebb vásárlóközönség számára érdekes csúcslaptopját is leleplezte. A Surface Book szellemi örökösének titulált Surface Laptop Studio kialakítását tekintve alapvetően egy klasszikus noteszgép, azonban az érintőkijelzőjét a rögzítésének tengelye körül elforgatva táblagépes és stúdió módban is használható, az utóbbi a laptopos és a tabletes mód közti átmenet.

A termékbe 14,4 hüvelykes és 2400×1600 pixeles érintőkijelző került, 120 Hz maximum képfrissítési sebességgel és Dolby Vision támogatással. A processzora modelltől függően 11. generációs Intel Core i5 vagy Intel Core i7, az előbbivel szerelt modelleket választóknak be kell érniük Intel Iris Xe integrált grafikával, ám az utóbbiak mellé 4GB memóriával megspékelt NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti jár.

A teljes cikket ITT olvashatja tovább.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.