Legendás mobiltelefonok a gyártó logója nélkül

Összecsukható kialakítás, hajlított kijelző, teljes billentyűzet, gombnyomásra lecsúszó billentyűvédő. Próbálja ki, hány telefont ismer fel ebből a kvízből!

Forrás: Origo.hu2021. 10. 12. 10:20
null
Forrás: Pixabay
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A mobil- és okostelefonok majd fél évszázados történelme során számos legendás készülék született. Ezek közül jó pár hazánkban is kultikusnak számít, amelyeket még olyanok közül is sokan ismernek, akik egyébként idegenül mozognak a technológiai termékek univerzumában.

Az Origó.hu kvízjátékában e híres masinák közül gyűjtött össze néhányat. Az Ön feladata pedig az, hogy megtippelje, hogy ki is volt a gyártó, még úgy is, hogy a logót leradírozták a képekről. A kvízt IDE kattintva érheti el. Jó szórakozást kívánunk!

Fotó: Pixabay

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.