Katasztrofális rajtot vett a várva várt játék

Nehezen értelmezhető állapotban került piacra a játék – olvasható az Origó cikkében.

Forrás: ORIGO2021. 11. 22. 15:59
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Most már biztosan nem a mostani lesz minden idők legjobb novembere a gamerek számára, a remasterelt Grand Theft Auto-trilógia után pénteken újabb tömegek által várt cím került sokkoló állapotban forgalomba. A DICE által fejlesztett és az EA által kiadott Battlefield 2042 óriási térképeken akár 128 játékos számára teszi lehetővé az összecsapást, grafikailag pedig a megszokottnak megfelelően alapvetően felső kategóriás termékről van szó.

Ezen túlmenően sajnos nem sok jót lehet mondani róla: a játékosok rossz teljesítményről és összeomlásokról, hiányzó alapfunkciók egész táboráról, korábbi címekben látott extrák kihagyásáról, nyilvánvaló kiegyensúlyozási problémákról, általános bugosságról panaszkodnak.

Ugyanaz történt, mint a felújított GTA-trilógiával, a kiadó hónapokkal az elkészülte előtt dobta piacra a játékot.

Szintén azonos módon ennek meg is lett az eredménye, hírünk írásakor a Steam tíz legrosszabbul értékelt játéka közé került a Battlefield 2042, 74 százalék negatív visszajelzéssel. A metacritices oldalain platformtól függően 1-3/10 között mozog a felhasználói értékelése, míg a pontszám szerzéséhez elégséges számú profi kritikát tartalmazó oldalait összesítve 69/100 a médiától kapott értékelése.

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.

Borítókép: Képernyőkép (Fotó: YouTube)

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.