Minimum csúszik az új kettéhajtható mobil

Egyelőre nem világos, hogy végleg a kukában landolt-e az okostelefon – olvasható az Origó cikkében.

Forrás: ORIGO2021. 11. 16. 18:01
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A közeljövőben nem erősödik a rivalizálás a kettéhajtható kijelzős okostelefonok piacán, a DSCC (Digital Supply Chain Consultants) iparági forrásai szerint a Google lemondta a saját készülékének tömeggyártásához szükséges komponensekre leadott rendeléseket. Ennek megfelelően a régóta pletykált Pixel Fold a jövő év első felében garantáltan nem kerülhet piacra.

A források nem tudták megmondani a rendelések lemondásának okát, így nem világos, hogy a Google csak elhalasztotta a Pixel Fold piacra dobását, vagy kukázta-e a projektet. Mindkettő lehetséges, egyes pletykák szerint a gyártani kívánt készülék nem lett volna különösebben versenyképes a Galaxy Z Fold 3-mal szemben, ráadásul a csiphiányos időkben a komponensek egy része is masszívan drágább a kelleténél, ami persze lecsapódik a termékek árában.

Jelen pillanatban a szokásosnál is nagyobb luxus a valamilyen oknál fogva eladhatatlan termékek tömeggyártásba küldése.

A teljes cikket ITT olvashatja tovább.

Borítókép: Illusztráció (Forrás: YouTube)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.