Csúsznak még egy kicsit a rég várt videókártyák

Kezd fogyni a gamerek türelme az Intel által évek óta ígérgetett laptopos és asztali számítógépes videókártyák kapcsán, a sok beszéd után eljöttnek vélik a tettek idejét – írja az Origo.hu.

Forrás: Origo.hu2022. 02. 11. 9:30
Forrás: Képernyőkép/Youtube
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A vállalat először a tavalyi év vége felé kívánta bemutatni a konkrét modelleket, majd a januári CES-en való debütálásról volt szó, ehhez képest pedig még mindig nem leleplezte le azokat – olvasható a cikkben.

A videókártyák terén jól tájékozott Moore’s Law Is Dead forrásai most azt állítják, hogy részben a driverek továbbcsiszolása miatt csúsznak az Arc márkanevű termékek. Jelen pillanatban úgy tűnik, hogy a konkrét modellek bemutatkozása március vagy április során lesz esedékes, az első Arc videóvezérlős laptop talán áprilisban válhat elérhetővé, az asztali számítógépes kártyák forgalmazásának kezdete pedig május vagy június során valószínű.

További érdekesebb információ a forrásoktól, hogy az Intel a második negyedév során promóciós célból egy játékkiállításon tombolás módszerrel szétosztogat majd néhány Arcot a gamerek között (az április második felében megrendezésre kerülő PAX Eastről lehet szó), a belépőkategóriás modellek reklámkampánya során pedig a legolcsóbb GeForce-ok nem túl baráti árazásán kíván lovagolni.

Borítókép: Képernyőkép (Forrás: YouTube)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.