Káprázik majd a szemünk az ASUS új gamermobiljától

165 Hz-es AMOLED-kijelzőt hoz magával az ASUS ROG Phone 6 gamermobil, ez egészen új élményt eredményezhet – olvasható az Origo cikkében.

Forrás: Origo2022. 06. 08. 9:57
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az ASUS már hivatalosan is megerősítette, hogy a kifejezetten játékosoknak szánt új gamermobilja, a ROG Phone 6 július 5-én érkezik. A marketingkampány keretében pedig sorra árulja el az érdekességeket róla.

Immáron biztosra vehetjük például, hogy 165 Hz-es képfrissítésre alkalmas AMOLED-kijelzőt kap a mobil, ami az elődre és gyakorlatilag minden mobilra is rálicitál ilyen téren. Ez elméletileg egészen új élményt ígérhet a játékosoknak, legfeljebb a Nubia Red Magic szériája lehet erre alternatíva.

A feltételezések szerint a ROG Phone 6 Samsung kijelzőt kap, de túl sokat már nem kell izgulni a részletek miatt, hiszen a július 5-i bemutatón minden kiderül.

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.