Ezek a legjobb egészségmegőrző ajándékok a karácsonyfa alá

A Diéta és Fitnesz magazin több olyan egészségmegőrző karácsonyi ajándék ötletet is összegyűjtött, amelyekkel meglepheti szeretteit.

Forrás: dietaesfitnesz.hu - mediaworks2020. 12. 16. 16:12
null
Budapest, 2017. december 16. Karcsonyi ajndktrgyak a Winter Magic karcsonyi rendezvnykzpontban az tvenhatosok tern, mely december 1-22 kztt ltogathat. MTVA/Bizomnyosi: Rka Lszl *************************** Kedves Felhasznl! Ez a fot nem a Duna Mdiaszolgltat Zrt./MTI ltal ksztett s kiadott fnykpfelvtel, gy harmadik szemly ltal tmasztott brminem klnsen szerzi jogi, szomszdos jogi s szemlyisgi jogi ignyrt a fot ksztje kzvetlenl maga ll helyt, az MTVA felelssge e krben kizrt. Fotó: Róka László Forrás: MTVA/Bizományosi: Róka László
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az ünnepi készülődés során általában mindig nagy fejfájást okoz, hogy milyen ajándékok kerüljenek a karácsonyfa alá. Az emberek túlnyomó többsége szeretne olyan dolgot adni, aminek a másik fél örül, amire szüksége van.

De önnek is biztosan ismerős az a helyzet, hogy nem igazán tud mit venni, mert a másiknak mindene megvan. A mostani helyzetben kiváltképp igaz, hogy az egészségünk mindennél fontosabb, ezért a Diéta és Fitnesz magazin összegyűjtött olyan egészségmegőrző karácsonyi ajándék ötleteket, amivel meglepheti a szeretteit.

Aroma diffúzor és illóolajok

A különféle illóolajok újra virágkorukat élik, ami nem csoda, hiszen számos jótékony hatással rendelkeznek.

Egy kellemes illat jó hatással van a hangulatunkra, csökkenthető a stressz és számos betegség esetén szokták kiegészítő kezelésként alkalmazni az illóolajokat.

Egy jól megválasztott aroma diffúzor segít, hogy az illóolaj párologtatása megfelelően történjen, hogy az illóolaj részecskéi porlasztva kerüljenek az otthoni levegőbe.

Kényelmes házi papucs

Arra igyekszünk odafigyelni, hogy utcán vagy éppen munkában milyen cipőt viselünk, hiszen tudjuk, hogy egy kényelmetlen cipőben hosszú órákat eltölteni nem kellemes. Mégis hajlamosak vagyunk megfeledkezni arról, hogy otthon a négy fal között miben vagyunk. Pedig otthon is sok időt eltöltünk, így a megfelelő lábbeli otthonra legalább olyan fontos.

Már csak ezért is egy jó házi papucs kiváló ajándék lehet a karácsonyfa alá.

Csupán a lábméretet kell kideríteni. És ha már egészségmegőrző ajándékokról volt szó, akkor a talpak egészségére is érdemes gondolni

Kulináris különlegességek

Ha a családban vagy baráti társaságban akad gasztro kedvelő, akkor számára igazán találó ajándék lehet valamilyen egészséges kulináris különlegesség. Ma már szerencsére nagyon sok helyen lehet kapni jó minőségű élelmiszereket, amik nemcsak finomak, de egészségesek is.

Sokféle különleges ajándék is kerülhet a karácsonyfa alá (a kép illusztráció)
Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Hogy konkrét példát említsünk: hagyományos tészta helyett például ajándékozhat durum lisztből vagy teljes kiőrlésű lisztből készült, különleges formájú, esetleg ízesített tésztát, mellé pedig valamilyen hozzá illő szószt. De ha a megajándékozandó illető szereti például a pástétomokat, akkor abból is összeállíthat neki egy válogatást.

Elsőre talán szokatlannak tűnhet egy ilyen ajándék, de akit érdekel a gasztronómia, az értékelni fogja, hogy valami különlegeset kapott és amikor majd készíti az ételt, eszébe fog jutni az,a kitől kapta.

A karácsonyi ajándékozásnál nyugodtan választhatunk a megszokott pulóver, sapka-sál ajándékötleteken túl izgalmasabb, különlegesebb dolgokat. Például olyanokat, amik jó hatással vannak az egészségünkre – olvasható a Diéta és Fitnesz magazin online felületén.

Az eredeti cikk teljes tartalma IDE kattintva érhető el.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.