Izgalmas online programokkal vár mindenkit a Balaton Színház

Most, amikor kultúrával és művészettel személyesen nem találkozhat a közönség, a virtuális világba hívja az érdeklődőket a Goldmark Károly Művelődési Központ és a Balaton Színház – olvasható a LikeBalaton portál cikkében.

Forrás: likebalaton.hu - mediaworks2021. 02. 16. 15:14
null
Kicsik és nagyok egyaránt találhatnak kedvükre való tartalmakat a Balaton színház közösségi oldalán Fotó: Dorina Forrás: facebook.com/BalatonSzinhaz
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Balaton Színház közösségi oldalán jelenítenek meg különleges tartalmakat. Vannak olyanok, melyeket máshonnan vesznek át, mint például a színházi és koncertajánlók, a kínálat nagy része azonban saját készítésű írás és videó.

– Könyveket, filmeket ajánlunk a követőinknek – mondta el Osvald Bálint, a Balaton Színház vezetője.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.3927189683991858&type=3

– Virtuális maszkabál néven farsangi jelmezversenyt hirdettünk, melyre fotókat várunk. Vannak tartalmaink, melyek az intézmény munkáját mutatják be. Ezek közé tartoznak a kulturális pillanatképek, a múltidézés és a kulisszatitkok, hiszen a közönség számára kevésbé ismert részeket is megmutatjuk – tette hozzá az intézményvezető.

Megpróbálnak minden kulturális területen online produktumot kínálni

– Színházi előadást – akármennyire is szeretnénk – nem tudunk megvalósítani és közvetíteni, de két Filharmónia-koncertet és saját szervezésű koncerteket is tervezünk.

– Folytatjuk az online kiállítássorozatunkat és megemlékezünk a jeles napokról. Stíluspercekkel, egészségpercekkel várjuk a közönséget és tornasorozatunk is van – mondta Osvald Bálint.

Az online művészetközvetítés a kulturális intézmény számára is nagyrészt új fel­adat, éppen úgy, mint a közönségnek. Bár örömmel fogadják az érdeklődők a tartalmakat, azért mindenki azt várja, hogy mihamarabb megnyithassa kapuit a színház és személyesen lehessen részt venni programokon.

A Like Balaton cikke IDE kattintva érhető el és eredetileg a Zala megyei hírportál, a zaol.hu beszámolójára hivatkozva jelent meg.

Kicsik és nagyok egyaránt találhatnak kedvükre való tartalmakat a Balaton színház közösségi oldalán
Fotó: facebook.com/BalatonSzinhaz

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.