Nem ad otthont idén Zamárdi a Strand Fesztiválnak

Zamárdi vezetése úgy döntött, idén egyetlen tömegrendezvénynek sem ad otthont a város. A döntést elfogadva a közös jövőben bízva váltunk el egymástól – írták szervezők a rendezvény Facebook oldalán.

Forrás: likebalaton.hu2021. 06. 02. 20:15
null
Közönség a Bastille zenekar koncertjén a zamárdi Strand Fesztiválon 2019. augusztus 21-én Fotó: Bodnár Boglárka Forrás: MTI/Bodnár Boglárka
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Azt még egyelőre nem tudatják közleményükben a szervezők, hogy mely más helyszínek jöhetnek szóba, de leszögezik: mindenképpen szereztnének találkozni a fesztiválozókkal ezen a nyáron – írja a likebalaton.hu.

Közönség a Bastille zenekar koncertjén a zamárdi Strand Fesztiválon 2019. augusztus 21-én
Fotó: MTI/Bodnár Boglárka

“Jelenleg azon dolgozunk, hogy más helyszínen, más formában, de mindenképp találkozhassunk Veletek és a kedvenc előadóinkkal idén nyáron. Egyeztetünk a hazai és nemzetközi fellépőkkel, az előkészületekkel jól haladunk, pár napra azonban még szükségünk van ahhoz, hogy mindent elmondhassunk Nektek.

A részletekkel június 4-én, pénteken jövünk! Addig kérjük szépen a türelmeteket.”

– írták szerdán délelőtt a Strand Fesztivál Facebook oldalán.

Az eredeti cikk ITT érhető el.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.