Készítsen őszi dekorációt a természet kincseiből!

Az ősz a nagy kirándulások évszaka. Természetjárás közben nemcsak az utolsó meleg napsugarakat gyűjtheti be, hanem a természet legszebb, legkülönlegesebb kincseit is, amelyek felhasználásával könnyen készíthet egyedi asztali dekorációt is – írja a Thatslife.hu.

Forrás: thatslife.hu2021. 09. 09. 11:30
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Beköszöntött az ősz! A természet aranybarna, bronzos, sárgás és narancsos színekbe öltözik, hullanak a falevelek, a nap sugarai és az időjárás még kellemesen meleg, minden elcsendesül, ez az év egyik legszebb időszaka. Kirándulás közben gyűjthet színes faleveleket, tobozt, gesztenyét, makkokat, bogyókat, virágokat és növényeket, melyekből egyszerűen és költséghatékonyan, szép és stílusos dekorációt készíthet.

Egyszerű és stílusos őszi asztaldísz Forrás: Gáll Franciska

Így készült:

Az őszi asztali dekorációhoz vegyen egy kerek tálcát, amire nagyméretű faleveleket helyez. Középre színes gyertyákat tegyen, melyek köré cserjét, tobozokat, gesztenyét szór. A tálcára került még gránátalma, de lehet helyette szőlő is, és különböző méretű színes dísztökök, melyeket olcsón virágboltból vagy dekorüzletekből tud beszerezni. Végezetül az üres lyukakba rejtsen még száraz leveleket, virágokat és makkot és már kész is a mutatós dekoráció!

Levelekből, termésekből őszi koszorút vagy akár kopogtatót is készíthet. 

Az eredeti cikket ITT érheti el. 

Kiemelt kép: Egyszerű és stílusos őszi asztaldísz   Forrás: Gáll Franciska

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.