időjárás -5°C Pál 2022. January 25.
logo

Jön az állatok világnapja, szuper programokkal várják az állatbarátokat Kőbányán is

Forrás: PETPLACE.HU
2021.10.02. 09:44 2021.10.05. 22:31
Jön az állatok világnapja, szuper programokkal várják az állatbarátokat Kőbányán is

Október 4-én lesz az állatok világnapja, de van, ahol már hamarabb elkezdődik az ünneplés: Kőbányán, a Rottenbiller parkban például már október 3-án, 10 órától várják a családokat és a kis kedvenceket is. Sok színes programmal készülnek, még szépségverseny is lesz – olvasható a Petplace cikkében.

Közeleg az állatok világnapja – már tényleg nem kell sokat várni erre a fontos eseményre, hiszen október 4-e már mindjárt itt van. De persze idén is lesznek olyan helyek, ahol előbb kezdődik az ünneplés. Kőbányán, a Rottenbiller parkban például már október 3-án, 10 órától várják a családokat és persze a kis kedvenceket is, és számos érdekes programmal készülnek mindenkinek a szervezők.

Színes programok az állatok világnapja alkalmából

A programlehetőségek közt mindenki talál majd olyat, ami neki tetszik. Lesznek például foglalkozások gyerekeknek a felelős állattartás témájában, de workshopokkal is várják az állattartókat: „többet tudhatsz meg étkezési tanácsok témakörben, de lesz a helyszínen beszélgetés állatorvossal, kutyakozmetikussal, trénerekkel, oktatókkal is” – írják a rendezvény Facebook-oldalán

Interaktív beszélgetések, kerületi segítő kutyásokkal, a kőbányai rendőrség munkatársaival és a ZöldEb kollégáival a felelős állattartás kérdéseiben

teszik hozzá a szervezők.

„És végül, de nem utolsósorban szeretnénk felhívni a figyelmedet arra, hogy kis kedvencedet se hagyd otthon! Ugyanis az állatok világnapja alkalmából szervezett rendezvényen, Kőbánya legcukibb kisállatát keresve déltől szépségverseny is lesz. Nevezni a helyszínen lehet majd, legkésőbb 11.30-ig” – áll a programkínálatban.

Az eredeti cikk ITT érhető el.

Borítókép: Pixabay