Jön az állatok világnapja, szuper programokkal várják az állatbarátokat Kőbányán is

Október 4-én lesz az állatok világnapja, de van, ahol már hamarabb elkezdődik az ünneplés: Kőbányán, a Rottenbiller parkban például már október 3-án, 10 órától várják a családokat és a kis kedvenceket is. Sok színes programmal készülnek, még szépségverseny is lesz – olvasható a Petplace cikkében.

Forrás: PETPLACE.HU2021. 10. 02. 9:44
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Közeleg az állatok világnapja – már tényleg nem kell sokat várni erre a fontos eseményre, hiszen október 4-e már mindjárt itt van. De persze idén is lesznek olyan helyek, ahol előbb kezdődik az ünneplés. Kőbányán, a Rottenbiller parkban például már október 3-án, 10 órától várják a családokat és persze a kis kedvenceket is, és számos érdekes programmal készülnek mindenkinek a szervezők.

Színes programok az állatok világnapja alkalmából

A programlehetőségek közt mindenki talál majd olyat, ami neki tetszik. Lesznek például foglalkozások gyerekeknek a felelős állattartás témájában, de workshopokkal is várják az állattartókat: „többet tudhatsz meg étkezési tanácsok témakörben, de lesz a helyszínen beszélgetés állatorvossal, kutyakozmetikussal, trénerekkel, oktatókkal is” – írják a rendezvény Facebook-oldalán

Interaktív beszélgetések, kerületi segítő kutyásokkal, a kőbányai rendőrség munkatársaival és a ZöldEb kollégáival a felelős állattartás kérdéseiben

teszik hozzá a szervezők.

„És végül, de nem utolsósorban szeretnénk felhívni a figyelmedet arra, hogy kis kedvencedet se hagyd otthon! Ugyanis az állatok világnapja alkalmából szervezett rendezvényen, Kőbánya legcukibb kisállatát keresve déltől szépségverseny is lesz. Nevezni a helyszínen lehet majd, legkésőbb 11.30-ig” – áll a programkínálatban.

Az eredeti cikk ITT érhető el.

Borítókép: Pixabay

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.