Így lehet bejutni a következő hétvége legnagyobb ingyenes bulijára

Szuperkoncerttel ünneplik az Ötöslottó 65. születésnapját, a rendezvényen bárki ingyen részt vehet.

Forrás: borsonline.hu2022. 09. 29. 12:36
null
Budapest, 2021. szeptember 25. A Bagossy Brothers Company fellépése az idén 30 éves Szerencsejáték Zrt. ingyenes szuperkoncertjén a Puskás Aréna Szoborparkban 2021. szeptember 25-én. MTI/Mohai Balázs Fotó: Mohai Balázs
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Micsoda szerencse! A 65 éves Ötöslottó 2022. október elsejei Szuperkoncertjén bárki ingyen részt vehet a Puskás Aréna Szoborparkban. Bár a kapukat 16:30-kor nyitják, a bejutás érdekében érdemes jóval korábban érkezni a budapesti helyszín Stefánia úti főbejáratához - írja a Bors online.

A kapunyitás után egy órával, 17:30-tól a VALMAR indítja be a bulit! Marics Petiékhez két dal erejéig csatlakozik Szikora Robert, szóval a nyár egyik legnagyobb slágerét bárki együtt énekelheti kedvenceivel a Szuperkoncerten.

Ami a folytatást illeti, 18:30-tól az MTV EMA közönségdíjasa, a Follow The Flow fokozza a hangulatot, majd a 20 órakor kezdődő Rúzsa Magdi-koncert koronázza meg az estét.

 

A jó hangulat garantált, a fellépők pedig a megnyújtott színpadelőtérnek köszönhetően még közelebb kerülhetnek a közönséghez. A 100 ezer wattos hangtechnika mellett a lézer- és pirotechnikai show, több mint 300 négyzetméternyi LED-fal teszi teljessé a felejthetetlen élményt.

 

S ha mindez nem lenne elég, az eseményre vonattal, illetve autóbusszal utazók 50%-os menettérti kedvezményben részesülhetnek október 1-jén a MÁV-START Zrt. és a Volánbusz Zrt. járatain. A kedvezmény bármely belföldi állomásról bármely budapesti állomásra és megállóhelyre érvényes!

 

A Szerencsejáték Zrt. a fogyatékossággal élőkre is gondolt, ők egy külön, a színpad közvetlen közelében elhelyezett, akadálymentes lelátóról élvezhetik a koncerteket. A helyszínt egy különálló, kizárólag számukra fenntartott beléptetési ponton közelíthetik meg az Ifjúság útja felől.

 

Ha valaki mégsem tud személyesen részt venni a 65 éves Ötöslottó Szuperkoncertjén, élőben ITT követheti majd a szombati bulit.

A rendezvény ideje alatt a helyszíni értékesítésből befolyt teljes összeget a Szerencsejáték Zrt. az Ökumenikus Segélyszervezetnek ajánlja fel, így támogatva a gyermekek felzárkózását segítő Kapaszkodó programot, melyen keresztül a Szervezet összesen több mint 3000 nehéz körülmények között élő hátrányos helyzetű gyereknek biztosít többek közt iskolán kívüli korrepetálást, fejlesztő foglalkozást.

Az eredeti beszámoló IDE kattintva tekinthető meg.

Borítókép: Már tavaly is volt jubileumi szuperkoncert a Puskás Aréna Szoborparkban (Fotó: MTI/Mohai Balázs)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.