időjárás 1°C Ambrus 2022. december 7.
logo

A szankciók miatt ki kell vezetni a benzinárstopot

Így lehet bejutni a következő hétvége legnagyobb ingyenes bulijára

Forrás: borsonline.hu
2022.09.29. 12:36 2022.09.29. 13:31
Így lehet bejutni a következő hétvége legnagyobb ingyenes bulijára

Szuperkoncerttel ünneplik az Ötöslottó 65. születésnapját, a rendezvényen bárki ingyen részt vehet.

Micsoda szerencse! A 65 éves Ötöslottó 2022. október elsejei Szuperkoncertjén bárki ingyen részt vehet a Puskás Aréna Szoborparkban. Bár a kapukat 16:30-kor nyitják, a bejutás érdekében érdemes jóval korábban érkezni a budapesti helyszín Stefánia úti főbejáratához - írja a Bors online.

A kapunyitás után egy órával, 17:30-tól a VALMAR indítja be a bulit! Marics Petiékhez két dal erejéig csatlakozik Szikora Robert, szóval a nyár egyik legnagyobb slágerét bárki együtt énekelheti kedvenceivel a Szuperkoncerten.

Ami a folytatást illeti, 18:30-tól az MTV EMA közönségdíjasa, a Follow The Flow fokozza a hangulatot, majd a 20 órakor kezdődő Rúzsa Magdi-koncert koronázza meg az estét.

 

A jó hangulat garantált, a fellépők pedig a megnyújtott színpadelőtérnek köszönhetően még közelebb kerülhetnek a közönséghez. A 100 ezer wattos hangtechnika mellett a lézer- és pirotechnikai show, több mint 300 négyzetméternyi LED-fal teszi teljessé a felejthetetlen élményt.

 

S ha mindez nem lenne elég, az eseményre vonattal, illetve autóbusszal utazók 50%-os menettérti kedvezményben részesülhetnek október 1-jén a MÁV-START Zrt. és a Volánbusz Zrt. járatain. A kedvezmény bármely belföldi állomásról bármely budapesti állomásra és megállóhelyre érvényes!

 

A Szerencsejáték Zrt. a fogyatékossággal élőkre is gondolt, ők egy külön, a színpad közvetlen közelében elhelyezett, akadálymentes lelátóról élvezhetik a koncerteket. A helyszínt egy különálló, kizárólag számukra fenntartott beléptetési ponton közelíthetik meg az Ifjúság útja felől.

 

Ha valaki mégsem tud személyesen részt venni a 65 éves Ötöslottó Szuperkoncertjén, élőben ITT követheti majd a szombati bulit.

A rendezvény ideje alatt a helyszíni értékesítésből befolyt teljes összeget a Szerencsejáték Zrt. az Ökumenikus Segélyszervezetnek ajánlja fel, így támogatva a gyermekek felzárkózását segítő Kapaszkodó programot, melyen keresztül a Szervezet összesen több mint 3000 nehéz körülmények között élő hátrányos helyzetű gyereknek biztosít többek közt iskolán kívüli korrepetálást, fejlesztő foglalkozást.

Az eredeti beszámoló IDE kattintva tekinthető meg.

Borítókép: Már tavaly is volt jubileumi szuperkoncert a Puskás Aréna Szoborparkban (Fotó: MTI/Mohai Balázs)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.