Trafóállomást avatott az E.ON Debrecenben

Magyar Nemzet
2019. 03. 29. 7:20
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Debrecen déli ipari parkjának üzembiztosságát garantálja, illetve a kapcsolódó beruházásokkal jelentősen javítja a lakosság és a térségben található vállalkozások villamosenergia-ellátását is az a transzformátorállomás, amelyet az E.ON Hungária Zrt. adott át tegnap.

A villamos energetikai társaság beruházása keretében úgynevezett negyedik generációs intelligens elektronikus eszközökkel szerelte fel az összesen ötmil­liárd forint értékű rendszert.

A debreceni transzformátorállomás rekordidő alatt készült el. Megépítésére a megnövekedett ipari fogyasztói igények ­miatt volt szükség – nem hivatalos informá­ciók szerint a BMW-gyár is az ipari parkban épülhet fel.

A transzformátorállomás a kapcsolódó munkálatokkal a társaság eddigi legnagyobb zöldmezős áramhálózati beruházása, amelynek keretében távvezetékek épültek, és a kapcsolódó két transzformátorállomáson is fejlesztéseket végeztek el.

Az okosmegoldásokkal megvalósított áramhálózati beruházások hozzájárulnak Debrecen további gazdasági növekedéséhez és versenyképességéhez.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.