Opus: Tovább folytatják a felelős értékteremtő munkát

Tovább kell folytatni a felelős, értékteremtő munkát, amelynek eredményeként az Opus Global Nyrt. Magyarország vezető ipari termelő és szolgáltató vállalatcsoportjává válhat – nyilatkozta az MTI-nek Mészáros Beatrix, az Opus Global Nyrt. igazgatóságának elnöke arról, hogy a cég kapta az év alaptőke-emeléséért járó díjat a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) Legek 2019 díjátadóján.

Forrás: MTI2020. 02. 14. 12:13
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hozzátette: megtiszteltetés számukra, hogy a tőzsde a BÉT egyik legrangosabb díjával ismerte el az Opus tevékenységét.

A szakmai zsűri indoklása szerint az Opus Global Nyrt. azzal érdemelte ki az elismerést, hogy 2019-ben a cég hajtotta végre az év legnagyobb tőkeemelését, amely csaknem 5,3 milliárd forint névértéken, és összesen 128 milliárd forint volumenben valósult meg.

Tavaly ugyancsak ebben az elismerésben részesült az Opus Global cégbe tavaly június végén beolvadt Konzum Nyrt. is.

A Budapesti Értéktőzsde csaknem húsz éve minden évben megrendezi a tőkepiac legkiemelkedőbb éves teljesítményeit díjazó eseményét, a BÉT Legeket. A díjak odaítéléséről a tőzsdei tanácsadó testület tagjaiból álló szakmai zsűri dönt.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.