Mobilbankon keresztül is megköthető a kgfb

Mostantól a K&H Biztosító alkalmazásának segítségével keresztül néhány perc alatt megköthető a kgfb.

Magyar Nemzet
2020. 07. 10. 15:20
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A bank mobilbankján keresztül pár lépésben már azonnal megköthető a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás (kgfb), és a biztosítási díj is azonnal rendezhető. A mobilos kgfb-kötési megoldást immár a K&H 432 ezer mobilbanki eléréssel rendelkező ügyfele használhatja. A K&H Biztosító jelenleg egymillió kgfb-szerződést kezel, az új megoldással pedig tovább növekedhet a számuk.

Kaszab Attila, K&H Biztosító vezérigazgató-helyettese elmondta: a mobilbankos biztosításkötés során nem kell adatok sokaságát beírni. Mindössze három adatra van szükség: a jármű rendszámára, a bonus-malus fokozatra, valamint a biztosítás évfordulójának dátumára.

Ezt követően szinte azonnal elkészül a díjkalkuláció, és ha ezt az ügyfél elfogadja, akkor lényegében életbe lép a szerződés. A biztosítási díj a mobilbankban elérhető bármelyik bankkártyával azonnal rendezhető, a biztosítási szerződést pedig akár papíralapon, akár elektronikusan is kérhetik az érintettek.

Fotó: MTI/Varga György

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.