Vízen és sínen egyszerre válthatjuk meg az utazást

Magyar Nemzet
2020. 07. 23. 18:20
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A MÁV-Start és a Mahart között létrejött megállapodásnak köszönhetően július 24-től a MÁV-Start személypénztáraiban is lehet a Mahart dunakanyari járataira napijegyet vásárolni – tájékoztatott a MÁV Zrt.

Az 500 forintos napijegyeket a Dunakanyar körjáratra, a Szentendre–Visegrád, Zebegény–Esztergom, illetve Vác–Visegrád viszonylatokra lehet megvásárolni. A hajójáratokon 200 forintos jegyekért kerékpár, továbbá kutya is szállítható.

A napijegy az utas által meghatározott naptári napra (0–24 óra között) érvényes, amely a rajta megjelölt napon és járattípuson korlátlan számú utazásra jogosítja annak felmutatóját.

A felsorolt jegytípusokon túl díjmentes regisztrációs jegyek is rendelkezésre állnak a két éven aluli gyermekek és a Kajla-útlevéllel rendelkező kisiskolások részére – fűzte hozzá a vasúttársaság.

A Dunakanyarba hajóval is útnak indulhatnak a látogatók
Fotó: Bach Máté

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.