Egységes tűzfal- és kibervédelmi rendszer a külügynek

A 4iG Nyrt. 773 millió forint értékű, három évre szóló szerződést kötött a Külgazdasági és Külügyminisztériummal.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2021. 01. 01. 20:50
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 4iG Nyrt. csaknem 773 millió forint plusz áfa értékű szerződést kötött a Külgazdasági és Külügyminisztériummal az egységes tűzfal- és kibervédelmi rendszer verziókövetésére, valamint támogatási szolgáltatás nyújtására – közölte a vállalat a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján. A közlemény szerint a szerződés része mind a budapesti telephelyű központi eszközök, mind a külképviseleti eszközök gyártói supportja.

Az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottsága ez alkalommal felmentést adott a közbeszerzés lefolytatása alól – derül ki a tájékoztatóból, ahol azt is jelezték, hogy a megállapodás szerint a cég a szolgáltatást 2023 utolsó napjáig nyújtja.

A 4iG Nyrt. részvényeivel a Budapesti Értéktőzsde prémium kategóriájában kereskednek, záróáruk a tavalyi utolsó kereskedési napon 618 forint volt. Az elmúlt egy évben a papír legmagasabb ára 285,5 forint, a legalacsonyabb pedig 285,5 forint volt.

A 4iG 33,5 milliárd forint konszolidált értékesítési árbevételt ért el 2020 első háromnegyed évében, 34 százalékkal többet az egy évvel korábbinál, adózott eredménye 11 százalékkal, 1,87 milliárd forintra nőtt.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.