Nem Jászai Gellért a tulajdonosa a volt badacsonyörsi kempingnek

Cáfolja Jászai Gellért a mai napon megjelent sajtóhíreszteléseket, mely szerint a Badacsonyörsi volt kemping területén megvalósuló ingatlanfejlesztéshez és ennek kapcsán zajló fakivágásokhoz köze volna.

Magyar Nemzet
2021. 11. 14. 15:07
Zamrdi, 2021. jlius 10. Kilts Zamrdi Khegyrl a Balaton szaki partjn lv Badacsony jellegzetes hegyvonulatra. MTVA/Bizomnyosi: Faludi Imre *************************** Kedves Felhasznl! Ez a fot nem a Duna Mdiaszolgltat Zrt./MTI ltal ksztett s kiadott fnykpfelvtel, gy harmadik szemly ltal tmasztott brminem klnsen szerzi jogi, szomszdos jogi s szemlyisgi jogi ignyrt a fot szerzje/jogutdja kzvetlenl maga ll helyt, az MTVA felelssge e krben kizrt. Fotó: MTI/Faludi Imre
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Határozottan cáfolja Jászai Gellért a mai napon megjelent sajtóhíreszteléseket, mely szerint a Badacsonyörsi volt kemping területén megvalósuló ingatlanfejlesztéshez és ennek kapcsán zajló fakivágásokhoz bármilyen köze volna. A valóságban Jászai Gellért 2019. decemberében értékesítette a szóbanforgó ingatlanhoz köthető társasági érdekeltségeit a B-Well Ingatlanhasznosítási, valamint a B-Well Ingatlanfejlesztési részalapoknak – közölte a 4iG Nyrt.

 A sajtóban a mai napon megjelent valótlan állítások sértik az érintett jó hírnévhez való jogát, ezért felszólítjuk a valótlan állításokat közlő médiumokat, hogy a jogi lépések elkerülése érdekében a tényeknek megfelelően pontosítsák cikkeiket, vagy felületükön adjanak helyt a sajtóközleményben szereplő valós információk leközlésének – olvasható a sajtóközleményben. 

Borítókép: Badacsony látképe (Fotó: MTI/Faludi Imre)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.