A Mészáros Csoport érdekeltségébe tartozó Riva’s megállapodást kötött a Marriott Internationallel

A jelenleg építés alatt álló 185 szobás luxushotel várhatóan 2024-ben nyitja meg kapuit a vendégek előtt az Opatija Riviérán.

Magyar Nemzet
Forrás: Mészáros Csoport2022. 12. 28. 8:18
MÉSZÁROS Lõrinc
Felcsút, 2019. szeptember 28. Mészáros Lõrinc, a Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítvány kuratóriumának elnöke beszédet mond a Kokas Ignác festõmûvész mûveit bemutató Felcsúti Képtár átadóünnepségén 2019. szeptember 28-án. A kiállítóhely a Váli-völgyben született, ott felnövõ Kossuth- és Munkácsy Mihály-díjas mûvész hagyatékának jelentõs részét mutatja be. MTI/Bodnár Boglárka Fotó: Bodnár Boglárka
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Mészáros Csoport érdekeltségébe tartozó Riva’s Hotels & Resorts megállapodást kötött a Marriott Internationallel Horvátország első, Mariott Hotels brand alatt üzemeltett szállodájáról a tengerparti Opatijában. A jelenleg építés alatt álló 185 szobás luxushotel várhatóan 2024-ben nyitja meg kapuit a vendégek előtt az Opatija Riviérán. A Marriott Hotels a Marriott Bonvoy harminc hotelbrandből álló rendkívüli portfóliójának kiemelkedő tagja. Több mint 65 országban található több mint hatszáz szállodájával a Marriott Hotels brand előremutató stílust, designt és innovációkat kínál a vendégeinek, többek között olyan megkülönböztető jellegzetességeket, mint például a „Great Room”, azaz a nagy lobby-terem és a mobiltelefon-alapú vendégszolgáltatások – olvasható a Mészáros Csoport közleményében.

A Mészáros Csoport Magyarország vezető vidéki szállodaláncán keresztül már jelentős tapasztalatokra tett szert a turizmusban, de rendelkezik szállodákkal Ausztriában, Montenegróban és Horvátországban is. 

A horvátországi Miramar megvásárlásával és a Riva’s Hotels & Resorts megépítésével százmillió eurót tesznek ki a vállalatcsoport horvátországi szállodaberuházásai.

Bízunk benne, hogy egy globálisan elismert brand részeként a hotel az európai és a nemzetközi piacok szabadidős és üzleti vendégei számára is vonzó lesz, és ezáltal is fokozni tudjuk a horvát tengerpart ismertségét

– jelentette ki Mészáros Lőrinc, a Mészáros Csoport tulajdonosa.

A szabadidős és az üzleti utazókat kiszolgáló Marriott Opatija az Opatija Riviéra Icici településén, a Liburnijska úton helyezkedik el, amely a környék legfontosabb úticéljait összekötő főút. 45 percre található a rijekai repülőtértől, így kiválóan megközelíthető lesz majd mind az európai, mind a tengerentúlról utazók számára. A Mészáros Csoport új szállodája a horvátországi Isztriai-félszigeten tovább erősíti a magyar vállalatcsoport nemzetközi jelenlétét.

Az együttműködés hivatalos nemzetközi bejelentése ünnepélyes keretek között 2023 januárjában várható a horvátországi Opatijában.

Borítókép: Mészáros Lőrinc (Fotó: MTI/Bodnár Boglárka)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.