Sikkes kalandok – a Helly Hansen kabátok minden alkalomra tökéletesek (x)

Miként hozható közös nevezőre a praktikum és az esztétikum?

2024. 02. 26. 8:43
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Stílus és funkcionalitás találkozása – lenyűgöző, vonzó és páratlan. Na, ezt az élményt kínálja dióhéjban a Helly Hansen számtalan formában, hiszen a palettájában minden egyes terméket ez a komplexitás varázsol különlegessé és alkalomhoz illővé.

Miként hozható közös nevezőre a praktikum és az esztétikum?

A Helly Hansen női téli kabát a MODIVO-n kitűnő példaként szolgál arra, hogy a funkcionális kialakítás nem, hogy nem ellentétes a divatos megjelenéssel, hanem e kettő kiegészíti egymást. A márka nem ma kezdte a pályafutását. Mindig is olyan termékekkel rukkolt elő, amik az élen teljesítettek strapabírás tekintetében. Jóformán bármilyen időjárási viszontagsággal szemben helytálltak, és ez napjainkban is igaz természetesen. 

Szélálló, vízálló, lélegző kabátok – ezek a modellek mind-mind már a márka megalapítását követően feltűntek, ami akkoriban abszolút újszerűnek volt mondható.

 Manapság ugyanakkor bárki elérheti ezt a fajta strammságot, amihez mindennek fejében stílusosság is társul. Még jó, hogy világszerte milliók rajonganak a márkáért, és a benne, általa megtestesülő kellemért.

Ami nagy előnye a Helly Hansen kabátoknak, az az alkalomtól független alkalomhoz illő profil. Hogy mit jelent ez? Azt, hogy alapvetően mindegy, hogy városi sétálgatásról, hegyi kirándulásról vagy erdei túrázásról van szó, ezek a dzsekik minden körülmények között tökéletes választások. Nincs az az időjárási fordulat, ami váratlan meglepetésként sújthatna le ezekre a nagyon is profin felépített kabátokra.

Fotó: Envato Elements

Van még párja a világon?

Hogy ne legyünk igazságtalanok, megemlítünk egy másik márkát is, ami szintén nagyon kedvelt, ami újfent csak stílusos eleganciájáról híres, és ami általában mindig tökéletes választás. A https://modivo.hu/c/nok/ruhanemu/felsok-es-polar-puloverek/marka:tommy_hilfiger linken feltáruló kínálat minden egyes modellje hordásra érdemes. 

Míg a Helly Hansen kabátok nagyszerűen teljesítenek terepen, addig Tommy Hilfiger nagysága nem ebben, hanem a városra hangolt elegáns kellemben rejlik, ami tényleg minden egyes kollekciójában feltűnik.

Nagyon leegyszerűsítve ezek a fazonok a klasszikus, amerikai stílusvilág jeles képviselői, amik tökéletesen belepasszolnak a modern világ diktálta trendi irányzatba. A kaland ilyen formán a városban is megélhető, hiszen minden nap lehetőség egy újabb felfedezésre, pláne ilyen vonzó szettben.

Melyiket mikor?

A Helly Hansen erdei-mezei-hegyi barangolások alkalmával a létező legjobb alternatíva, ha a cél nem csupán a funkcionalitás megtapasztalása, hanem a stílusosság megélése is. Viszont, ha a városi kalandok landolnak a figyelem célkeresztjében, akkor a Tommy Hilfiger modellek a leginkább kiemelkedőek, amik elegáns, modern stílusukkal abszolút hozzák a nyüzsgő, városi hangulatot.

Ha pedig nagyon nehéz e kettő közül választani, mert mindkét terep otthonos és kedvelt, akkor felesleges lamentálni, a legjobb mindkét márka előnyeiben fürdőzni, és megtalálni azt a minimum két kabátvariációt, ami minden felmerülő egyéni igénynek, elvárásnak, elképzelésnek maradéktalanul, azaz tényleg hiánytalanul megfelel a teljes elégedettség jegyében. (x)

Borítókép. illusztráció (Fotó: Envato Elements)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.