Gyermekeknek gyűjtenek a menedzserek és az UNICEF

A Menedzserszövetség és az UNICEF Magyarország a járvány kezdete óta számos programot indított.

Magyar Nemzet
2020. 05. 13. 19:49
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Menedzserszövetség és az UNICEF Magyarország a koronavírus-járvány kezdete óta rendkívüli üzemmódba kapcsolt és számos programot indított a társadalmi felelősségvállalás jegyében – közölte a Magyar Nemzettel a szövetség. Legközelebb magyarországi gyermek- és anyaotthonok, gyermekkórházak, kórházi gyermekosztályok és hátrányos helyzetű családokat segítő szervezetek számára gyűjtenek közösen támogatásokat a Menedzserszövetség május 20-án Budapesten tartandó, egész napos digitális konferenciáján, ahol húsz különböző szekcióban a nap során számos területről közel nyolcvan ismert szakember értékeli a válság aktuális hatásait és mutat jövőképet az érdeklődőknek az egyes iparágakban.

A Joint Venture Szövetség szakmai támogatásával megvalósuló Menedzserek a Társadalomért – Fókuszban a Jövő című rendezvény 9-19 óráig tartó élő online közvetítése alatt folyamatos adománygyűjtés zajlik majd. A cél 5 millió forint összegyűjtése, az adományokat május 31-ig fogadják, az összeget főként egészségügyi védőfelszerelésre, számítástechnikai eszközökre, vitaminokra, tartós élelmiszerre, játékokra, tisztítószerekre, higiéniai termékekre és mentális támogatásra fordítja a nemzetközi szervezet, amely hazánkban is felvette a harcot a koronavírus terjedése és negatív hatásai ellen.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.