Megújulási programot tervez a Hunguest szállodalánc

A stabil tulajdonosi és a kedvező gazdasági háttér jó alap a teljes Hunguest szállodaláncot érintő megújulási programhoz – mondta Gál Miklós, a tulajdonos Opus Global Nyrt. vezérigazgatója a turizmus.com szakmai magazinnak.

Forrás: MTI2019. 10. 15. 17:04
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A lap kedden megjelent számában a vezérigazgató kifejtette, középtávú terv a szállodák kategóriaváltása, ami nemcsak az ingatlanok állapotában, de a szolgáltatások színvonalának minőségében is szintlépést jelent majd.

Gál Miklós elmondta, nagyszabású fejlesztési terv kidolgozásába kezdtek külföldi szakértőkkel, a tervek megvalósításához a számítások szerint több tízmilliárd forintra lesz szükség.

Az Opus turisztikai üzletágának eredményét illetően a vezérigazgató arra számít, hogy a tavalyi után idén újra rekordévet zár a Hunguest szállodalánc, amelynek árbevétele meghaladhatja a 30 milliárd forintot, ezzel 2017-hez képest megduplázza az árbevételét.

Hülvely István, a szállodavállalat vezérigazgatója a lapnak elmondta: a Hunguest Hotels stabilan őrzi piacvezető helyét a belföldi turizmusban, és 2019-ben újabb sikeres évet zárhat.

Kiemelte azt is, hogy az idei lehet a kedvező adózású pihenőkártya eddigi legerősebb éve, az első nyolc hónapban több mint 30 százalékkal több pénzt váltottak be SZÉP-kártyáról a Hunguest Hotels magyar vendégei, mint az előző év azonos időszakában.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.