A pénzszerzés állhat a genderideológia hátterében

Egy lengyel professzor mutatott rá, hogy a genderideológia és az egyre többféle nemi identitás hátterében a pénz állhat mozgatórugóként. Mindegyik nemnek más-más támogató szervezete van, amelyektől pénzt tudnak szerezni támogatás formájában – az embereket pedig különböző kampányokkal veszik rá az adományozásra.

Forrás: v4na hírügynökség2020. 08. 01. 9:00
null
Fotó: BachPekaryMate
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Meglehetősen tabudöntögető interjút adott Aleksander Nalaskowski, aki olyan dolgokat mondott ki, amelyeket eddig talán még senki nem mert. A lengyel professzort a genderideológiáról és a különböző nemi identitásokról kérdezték annak apropóján, hogy a Facebook jelenleg 56 lehetőséget kínál fel a nem kiválasztásánál a kettő biológiai nem helyett – olvasható a v4na.com-on.

Ezek között megtalálható például az agender, a bigender, a cisznemű, a transznemű, a gender fluid, a nem bináris és az interszex is – a teljes lista itt olvasható. Nalaskowski ezzel kapcsolatban úgy fogalmazott, hogy a számtalan új nem hátterében szerinte valójában a pénzszerzés áll. Mindegyik gendernek megvannak a saját segítő szervezetei, amelyeken keresztül nemcsak lelki, de pénzbeli támogatást is kapnak.

Ahogyan arra a lengyel professzor is rámutatott, a különböző nemi identitású emberek mind más-más szervezetbe tömörülnek, és sok esetben különböző adománygyűjtésekkel tudnak pénzhez jutni. Számos LMBT-párti szervezet indít az oldalán adománygyűjtéseket, a jelenség reklámozásába pedig besegít a média és a hírességek is.

A teljes cikket IDE KATTINTVA olvashatja el.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.