Több ezer halottat titkoltak el a demokraták kedvenc kormányzójának államában

8700 halálesetről volt szó, amiért sokan Cuomo vakmerőségét hibáztatták.

Forrás: Hír Tv2021. 02. 01. 21:41
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Több ezer Covid–19-fertőzés okozta halálesetet titkoltak el az Andrew Cuomo kormányzó irányította New York államban. A demokrata párti politikusért rajonganak a baloldali hollywoodi hírességek. Napi sajtótájékoztatóiért még Emmy-díjat is kapott Cuomo. Ezzel foglalkozott a Hír TV amerikai partnertelevíziója, a Newsmax csatorna Stinchfield című műsorában.

A szintén demokrata párti New York-i államügyész, Letitia James szerint New York Állam Egészségügyi Minisztériuma az idősotthonokban bekövetkezett koronavírus okozta halálesetek valós számánál 50 százalékkal kevesebbet jelentett. Eredetileg 8700 halálesetről volt szó, amiért sokan Cuomo vakmerőségét hibáztatták.

Cuomo volt az, aki azzal a halálos ötlettel állt elő, hogy a koronavírussal fertőzött betegeket visszavitette az otthonokba, amellyel halálra ítélte őket – hangzott el a Newsmax műsorában.

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.